Om oss

Ung restaurant i gamle lokaler

Det hele startet da Emaus bygde Storbåtnaustet på slutten av 1800-tallet.

Siden den gang har bygget gjennomgått flere ombygninger og vært brukt til blant annet lager for kolonial av “Lornsj Osjæ” og det har huset fabrikk for produksjon av avløpsrør i betong. Emaus var tippoldefar til dagens eier og en høyt respektert mann på Lovund. I hans ånd gjør vi vårt beste for å tilby deg som gjest en opplevelse du er fornøyd med samt et ønske om å komme tilbake.

Vår grunnfilosofi er KISS (keep it simple Stupid!). Noen ganger klarer vi nok ikke helt å se bort fra denne filosofien, dette til stor glede for våre gjester. Det viktigste for oss er fornøyde gjester – uten dere er det ikke behov for oss. Vår meny vil variere fra tid til annen, men en visse retter vil stort sett være uendret. Vi søker i den grad det er mulig å hente våre ingredienser lokalt/regionalt og prøver å holde oss til ureist mat.

Vi deler gjerne våre historier med deg og vi er lydhøre for dine tilbakemeldinger.

Emaus Pub & spiseri

vårt mål

Å kunne tilby våre gjester et godt måltid med god drikke til en fornuftig pris, og med en uovertruffen service.

vår visjon

Vi håper å være den foretrukne destinasjonen for en god mat- og drikkeopplevelse på Lovund og Helgeland. 

våre verdier

Vi holder for tiden på å utvide Emaus! Her ser du hvordan det blir til slutt.

Rundt om i restauranten er det skilt med historien til selveste Emaus

Her er noen av historiene gjenfortalt av hans arving Willy Thomassen.